Vandrat Vildmarksleden!

Nu är jag hemma från den låånga vandringen på vildmarksleden och jag överlevde faktiskt! nee men vi gick inte så långt för det var lerigt så vi gick bara halva, antecknat? haha nu sitter julia och jag och kollar lite desperate och kanske kolla på nån film och sen ska jag åka. fan va gött det är att bara sitta och inte vara stressad över nån tråkig läxa och bara kunna sitta och kolla desperate avsnitt haha;)
nämen jullan titta va kuliga effekter det fanns då!
får man verkligen ha datorn på balder?
såå sööt jag dör!

Internet dampar

Hehe sitter här i soffan med Irma nu och har kollat på No strings attached och ätit oss tjocka. Har inte kunnat blogga innan för vårt internet har dampar. Nu sitter irma och är jobbig och krålar i soffan och jag vet inte riktigt vad hon håller på med. Men snart ska vi dra iväg till yogan. Men nu gråter hon också..
Ja, och sen får jag packa lite också för imon så ska vi vandra typ två mil med skolan.
Så här vilt kan det ju då gå till när irma är i farten..
Irma har klippt mig, vad tycks?
Och här har vi snyggaste modellen!

4/9-11

Imorse vaknade jag och Julia och åt lite frulle först, sen åkte vi till kyrkan igen för att irma och hennes konfagrupp skulle vara med på en gudstjänst och Irma skulle läsa nån text själv! Efteråt åkte jag till dansen och sen åkte jag direkt till Frölunda torg och träffade Julia, Tessa och Frida och vi gick runt lite och sen fikade.
Nu har jag precis kollat på första avsnittet av Idol haha och ska hoppa in i duschen nu.
Haha hade ingen bar bild från idag så fick bli denna. Åå saknar tillbaka!
Pöss!

Älsklingen konfirmerad idag!

Asså förlåt och jag vet att det var så sjuukt längesen jag bloggade nu men har helt enkelt glömt bort det och har bara inte gjort det, men nu ska jag verkligen försöka vara duktigare.
Haha jag kanske inte behöver skriva vad jag har gjort sen jag skrev senast men jag kan säga att idag har min lilla Irma konfirmerats! Så först idag så var vi i kyrkan när hon konfirmerades och sen hem till henne och åt. Och sen så har vi väll bara hängt och sen myst hos Irma med Julia, och Tessa fast sen åkte Tessa hem.
Nu sitter jag och Julia här i sängen och ska mysa och kanske droga lite Lillabloggen hahah!
Pusspuss!
Snyggingen konfirmerad!

RSS 2.0