har det ganska gött

Nu är vi hemma och har ätit middag, som shirin har lagat här hemma.

Det var jättefint i Trogir där vi var idag. Vi gick runt i staden och kollade på olika katedraler och åt lunch på en restaurang som låg fint vid hamnen. Vädret var riktigt hett idag så efteråt när vi var och kollade runt lite på marknaden köpte vi glass. Sen gick jag runt där med min goda melonglass och sen satte vi oss vid en uteservering och köpte en drink. Sen åkte vi tillbaka hemåt och handlade lite mat och frukt på vägen. Sen gick vi tillbaka mot havet igen och tog ett dopp. När vi ko hem gjorde vi iordning oss och åt sedan god middag. Nu kansek vi ska gå ut på stan igen och kanske ta en glass.







Men nu tror jag inte att jag kommer blogga nåt mer, eller kanske något inlägg någongång men annars så ses vi när jag har kommit hem!

Puss!


Iväg mot Trogir

Imorse när jag vaknade mådde jag mycket bättre! Vi har precis ätit frukost och nu håller vi på att göra oss iordning för att åka till Trogir. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men bloggar mer om det när jag har kommit hem. Ha det bäst till dess!


24/7-11

Idag har jag haft lite ont i halsen och huvudet så jag sov ut lite längre imorse, sen gick jag ut till altanen där det stod ett bord dukat med frukost med massa fikon, salami, mortadella och massa annat gört! Så satt vi där ute och åt frulle och sen segade vi faktiskt lite hemma och jag och Shirin tog och sov ett tag till. Sen började jag friskna till så vi drog ut till stan för att kolla om vi hittade fler badställen och hur det såg ut här. Vi hittade ett riktigt fint ställe med klippor som vi nog får dra till imon eller nåt. Efter att ha gått runt lite och ätit en trerätterslunch så drog vi ner till stranden direkt. Så låg vi där ett tag och solade och badade. Efter ett tag började det bli lite blåsigt så då gick vi tillbaka hemåt för att börja laga middag som skulle bestå av Entrecote med risotto och sallad och pannacotta till efterrätt! Sen vid 11 tiden gick jag, Farzad och pappa ut igen och köpte först en kula glass (som kostade 6 spänn!?) och gick sedan till en pub där dom spelade riktigt grym livemusik. Nu har vi kommit hem och jag sitter här i våran altan och skriver och ska nog gå och lägga mig snart.

Natti!

framme i kroatien!

Har märkt nu att vi har WiFi där vi bor så jag kommer kunna blogga i alla fall, men förvänta er inte flera inlägg om dagen.

När vi kom fram till flygplatsen i Kroatien så var det ganskan blåsigt väder och det stod att det skulle vara mindre bra väder tills på tisdag, men vi märkte att dåligt väder för dom är grymt för oss! Efter en lång tids köande så kom vi ut där våran chaufför (haha han som vi hyr huset av) stod och väntade på oss för att köra oss till Primosten! När vi kom fram kom det världens jävla monsunregn men vädret var fortfarande varmt så vi tog paraplyet och gick för att hitta en restaurang. Efter det gick vi hemåt och då började solen komma fram igen. Vi packade våra strandsaker och gick mot stranden. Nu har jag kommit hem och vi ska göra oss iordning och sen gå in till stan igen för att äta på en middag på en restaurang och lite sånt.







Fler bilder från ikväll kommer nog också imon!

Ha det gört!

Mot flygplatsen

Nu åker vi snart till flygplatsen! Allt är packat och solhatten på hövvet! Kommer ju som sagt inte kunna blogga nåt där så ni får ha det så gött här så länge! Ses om två veckor!
Pusss

glossyglossy

Hohoo gick igenom lite sminklådor och sånt för att se vad vi skulle packa ner och märkte alla dessa! Asså vi är nog lite beroende av Victora Secret´s läppglans och jag älskar dom verkligen..men nu får dom nog räcka för ett tag haha! Ska jag kanske packa ner alla eller blir det kanske bara liite för mycket..? men jag vill ju inte att några ska känna sig ensamma;) ähssh va faan, jag hämtar en necessär och kör ner alla!!

packar!

Wohoooo!!
Håller på att packa för fullt nu (och som vanligt i sista sekund) för imon på morgonen åker vi!! åå ska bli såå gött att komma iväg! shit asså man har ju typ inte tänkt på det fast eller joo....men asså vädret har VEERKLIGEN intee varit bra här och det är nog också därför jag har kännt att det inte har kännts som att sommarlovet ens har börjat.. Så tänkte precis att om vädret i Kroatien inte är bra så kommer jag seriöst typ hamna i en djup deprission......haha!
Men innan idag så var jag ju som sagt på filminspelning till kl halv fyra ungefär. Sen åkte jag in till Heden en snabbis där Tessa, Frida och Madde var och sa hejdå. Sen åkte jag hem och sen dess har jag väll typ städat och ätit och sen träffat Julia. Vi träffades tog en mysig promenad och snackade och lite sånt och sen fick jag gå tillbaka hem för att faktiskt börja.....PACKA. Haha ne men nu ska jag försöka bli klar med det här så att jag äntligen kan lägga mig och mysa och kolla på en film eller nåt, eller jag kommer nog somna direkt. Men en till grej! Jag kommer inte kunna blogga på heela tiden jag är i Kroatien, vilket är i två veckor då. Men när jag kommer tillbaka kommer jag lägga upp massa bilder och skriva vad jag har gjort och sånt! Men innan jag åker kommer det nog komma nåt sista inlägg!
Pössa på, lingontå!

nu bär det av mot filminspelning!

Igår träffade jag Becca efter att inte ha sett henne på två veckor när hon hade varit i Spanien! Först kom hon hit så lagade vi mat och myste lite framför tv:n. Sen åkte vi in till stan för att gå på bio och se Harry Potter del 2! haha den var bra och det var jättemyys. Nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka mot stan till en filminspelning på Scandinavium Hotel.. hehe kan inte säga mer..... Sen tror jag nog att jag ska träffa några av tjejerna för sista gången innan jag åker till Kroatien!! Whaa tänk att imon vid den här tiden är jag i Kroatien.. eller nee kanske på flygplanet....?
Men bloggar mer sen om hur dagen såg ut!
Pusspuss

goothiaa


Ja, igår kväll hann jag ju inte blogga mer sen senare som jag sa men efter att Julia hade åkt så duschade jag och lite sånt och sen hem till Tessa för att kolla på film och vila upp oss för kvällen. Sen vid 4 tiden kom Frida så gjorde vi iordning oss och åkte in till stan där vi också skulle träffa Dalia, Tilde och Becca. När jag kom hem på kvällen hade jag ont i fötterna som igår! Sy typ myste jag lite framför tv:n och deckade typ direkt!
Nu ska jag snart in till stan och träffa Becca och sen ska vi gå på Harry Potter del 2! haha bloggar mer sen!
Pusspuss

väcktes av julias alarm..

Igår blev det inget bloggande men vi fixade oss hos Tessa på eftermiddagen och sen åkte jag, Julia, Tessa och Frida in till stan och kollade lite Gothiamatcher. Det var myys! På kvällen sov Julia här och vi skulle kolla på Mean Girls 2 men som vanligt somnade vi efter halva.. Nu ska vi väll äta lite frulle och sen blire in till stan igen! Bloggar mer senare!
Bilden tagen från tessas blogg.

Gothia Cup invigning!

Idag har jag, Tessa och Frida varit och kollat på Gothia Cup och sen på invigningen och vi träffade Dalia och hennes kompisar i stan också! Sen har vi gått på stan och blev bland annat erbjudna lite gratis brasilianska pussar..hehe
Först fikade vi lite på Espresso House när det regnade ute. Snygga tjejer!
Kollade på invigningen!
Nämen titta vem som var där!

Regning dag

Idag är det ju regnigt igeen! På morgonen följde jag med Dalia till Freeport och var där till typ halv tre men hittade inget.. Sen har jag varit hemma och skypat med irma som är hos amanda och snart ska åka ivääg och nu med julia (som lyssnar på Backstreet Boys.......?)! Får se vad som händer senare..

Iväg till lysekil!

Nu åker jag snart iväg till Lysekil för att först sola och kanske bada lite och sedan äta grilla på kvällen.
Såhär ser jag ut i klänning från Abercrombie och dessa skor från Primark.. eller ne kanske tar mina vita Convers..
<script src="http://js.bloggvarde.se/js/value.js?id=MjQxODg1&d=6"></script><noscript><a href="http://bloggvarde.se">Denna blogg &auml;r v&auml;rd 2 684 kr</a></noscript>

Dagens Outfit

och såhär ser jag ut nu i tröja från Realitee, USA och shorts från Diesel som jag har lagt upp innan.
Och nu kom Jullisen!

Vafaan ballaste paraplyet!?

Hahaha det här schnygga paraplyet hittade jag idag hemma, jävligt snyggt asså..

16/7-11

E hemma  u från Jullan där vi somnade igår när vi bara skulle kolla på Scream;) Sitter och skypar nuu och idag blir det nog iväg till Lysekil som jag måste följa med till för att träffa några och grilla och äta middag typ hehe. Kommer fler blogginlägg lite senare när jag vet vad som händer.
Pöss!

lögn dag

Idag har det inte blivit att vi har gjort så mycket för vädret då men vi gick lite på stan först och åt på BK hehe.. sen åkte jag, Jullan, Tessa och Frida till Frida för att ha typ myskväll och Jacob, Måns och Nicklas hänkade också sen. Sen har vi typ bara suttit och pratat på altanen typ och kört lite "Jag har aldrig" hahha och sen kollat på film. Sen gick vi därifrån vid tolv typ. Sitter och ska kolla på Scream 2 nu haha!
Och såhär såg jag ut idag i kofta som jag har fått i present från Tyskland, linnet som jag har lagt upp som nyinköpt från VILA och byxorna som man iof. inte ser från New Look, London.
Nu ere dags att kolla lite Scream 2!

..

Nu e jag hemma från en frulle på Le pain francais och satt först och skypade med jullan och nu med massa andra morgonpigga personer..;) I dag är ju inte riktigt vädret det bästa så antingen får det bli typ filmmys hos nån eller nåt hehe. Men nu ska vi först åka in till stan och sen filmkväll hos nån.


chilldag


Oj har inte bloggat på hela dagen men idag (eller igår blir det ju då igen) har varit en ganska chill dag, har inte gjort så mycket. Först gick jag upp och åt lite frulle och kollade på tv, sem tränade jag. Sen har jag spelat in lite i studion och bara myst framför tv:n typ haha. Nu ska jag nog droga nåt desperateavsnitt till och sen blir de nattii! Imon blire frulle på Le pain Francais!
Dröm sött!

Hemma nu

Nu är jag hemma från Dalia. Vi hade en myspysdag och köpte lite gört och på kvällen kollade vi först på Anne Franks dagbok fast den var så jävla seg så vi bangade den efter typ halva, sen kollade vi på Pirates. Sitter och skypar nu med Irma, jullan och tessa och får väll gå och mysa lite till nu!

meer




Hem till Dalle!

Nu ska jag duscha och göra mig iordning och sen blir det hem till Dalia, som har ögoninflammation stackarn!! hehe hoppas jag inte blir smittad till kroatien nu bara.. men men skriver mer sen och kommer som sagt fler bilder från igår snaart!

smitten..igen

Så idag (eller igår blir det ju då) så var jag med Irma på Smithska udden, igen, fast Tessa, Julia och Frida kunde inte men det blev en myspys dag fast det blåste så himla mycket! Sen fick vi ju också besök av våran nudistkompis.....? Haha en nudistman som tydligen hade kommit alldeles för långt åt vårt håll skämdes inte för att gå förbi oss typ 25 gånger och slänga en kommentar eller fråga varje gång han gick förbi hahahha!
Vi badade, solade och..åt.. och åkte sedan hem till mig och sen har vi varit här på kvällen med Jullan också och myst, ätit och ätit hahahahaha!!
Men nu ska jag gå och lägga mig! Kommer fler foton imon!
Godnatt!

Skypar med röda gossar

Kom hem för en stund sen från Saltholmen där jag tog ett kvällsdopp med Tessa, Julia, Frida, Lina och en mer hehe och nu sitter jag och skypar. Fast det var ju bara jag och Tessa som badade då..  faan va det känns som att vi har utnyttjat dagen idag asså och jag har bränt mig lite också! Men imon hade vi tänkt göra samma sak haha! shit är känner mig helt seg och trött nu efter att ha badat och solat så mycket! Får nog gå och lägga mig och sova i balkongen snart!

Mysdag vid havet

Hemma nu från en mysig dag på stranden! Det blev asfint väder ändå juu! Sitter nu framför datorn med Irma och Tessa och laddar in bilder och är feta med göödis! Vi kanske drar iväg igen på ett kvällsdopp vid Saltholmen senare. Kommer fler bilder snart!

Till Smitten!

Nu blir det iväg till Smithska udden med Irma, Tessa, Jullan och Frida för en heldag på stranden..men får hoppas att vädret blir bättre!'
T-shirt, från USA
Shorts, Diesel
Puss!

Dagens outfit.



Tröja, från London Primark
Shorts, Fornarina

On ma way!



Nu är jag då hos Irma och jag, Irma, jullan, tessa, Nikki, Frida, och kanske Jacob och hans palls ska åka och grilla på Smitten! Myys!

Maah!

Här kommer lite nya kläder jag köpte nu i helgen när jag var i Stockholm!
Linne, VILA
Shorts, Fornarina
Kofta, VILA
T-shirt (under), från USA
shorts, Fornarina
Linne, Benetteon
Shorts, VILA
PÖSS

Tagtag!

IIII! jag e så taggad till dennna bloggen! Rendan imorgon ska jag lägga ut min första dagens outfit!
Och så ska jag fotta lite nya kläder som jag fått och som jag köpt.
puss!

Redy to go!

Nu är designen nästan klar! Ska bara fixa så att rubriken inte blir i STORA bokstäver. Men vet inte riktigt hur man gör.
pusspuss! /irma

This is me



Hej allihoppa!

Nu har jag änktigen blogg gumms! Och jag lovar minst ett inlägg per dag, iaf i början.. okii? brabra! puss, ska ficka designem med hjälp av irma!
juliabahirma.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0